<< Notícies
< Investigadores

CSIF demana a la Secretaria General d'Universitats atendre la problemàtica dels investigadors predoctorals FPU amb les estades de mobilitat en centres estrangers

CSIF


CSIF es va posar en contacte la setmana passada amb el Secretari General d'Universitats per demanar-li que atenguin les diverses situacions que els predoctorals FPU estan patint com a conseqüència de l'estat d'alarma (persones que van marxar i van tornar sense arribar a complir el temps de l'estada; altres que van marxar i han decidit quedar-se sense garanties que es reconegui l'estada; uns últims que no es podran anar tot i tenir reconeguda l'oportunitat de l'estada).

El sindicat també va demanar una informació clara i precisa que es publiqui a la pàgina web de l'Ministeri d'Universitats ja que s'està generant molta confusió i incertesa entre els afectats.

Finalment, demanem mantenir els compromisos manifestats per la Secretaria General d'Universitats a CSIF abans de l'estat d'alarma:

  • La publicació immediata d'una Convocatòria d'Ajudes que reculli el que estipula la comunicació de l'2020.01.21.

  • Que es puguin justificar les estades a l'estranger des de l'1 de març, data des de la qual tindran efectes econòmics i administratius.

La Secretaria General d'Universitats ens va indicar que per treure la convocatòria i per a regularitzar la situació només falta l'OK de Hisenda a el calendari de convocatòries entre les que està, en primer lloc, la de mobilitat.  

El Ministeri d'Universitats va difondre entre les universitats una circular informativa sobre estades de recerca i la crisi sanitària. A el no estar penjada en el seu web, us adjuntem el link de la Universitat de Saragossa.


http://www.unizar.es/actualidad/vernoticia_ng.php?id=53609&idh=10545&pk_campaign=iunizar20200324&pk_source=iunizar-personalunizar&fbclid=IwAR1tS3WEhKEeGVFScAORW8rsa_Jtr6JPYxWpP3qN-lych5bfI2Em2UFVsXY

30 de març de 2020

 

 

 

 

CSIF

CSIF. Sector d'Universitats de Catalunya.  csif@upc.edu   Visitants .