< Notícies
<< Profesorado

El curs universitari s'acabarà en els terminis estipulats i amb avaluació.

CSIF


La Conferència General de Política Universitària acorda que el curs universitari s'acabarà en els terminis estipulats i amb avaluació.
 
La Conferència General de Política Universitària (CGPU), reunida la tarda d'ahir amb la participació del Ministeri d'Universitats i representacions de les Conselleries de totes les Comunitats Autònomes, declara que el curs universitari s'acabarà en els terminis establerts, incloent docència i avaluació .
 
Cada universitat, en l'exercici de la seva autonomia, i en coordinació amb la seva Comunitat Autònoma en el marc de les seves competències, desenvoluparà els procediments necessaris per a realitzar aquest objectiu, consultant amb el conjunt de la comunitat universitària i anunciant al més aviat possible aquests procediments a el conjunt de el personal docent, alumnat i personal laboral de cada universitat.

Per contribuir a aquest objectiu la CGPU ha elaborat el document adjunt Recomanacions sobre criteris generals per a l'adaptació del sistema universitari espanyol davant la pandèmia de la COVID-19, durant el curs 2019-2020, amb l'objectiu que sigui d'utilitat per a les universitats .

16 d'abril de 2020

  

CSIF

CSIF. Sector d'Universitats de Catalunya.  csif@upc.edu   Visitants .