< Investigadors

CSIF demana a la Secretaria General d'Universitats atendre la problemātica dels investigadors predoctorals FPU amb les estades de mobilitat en centres estrangers

CSIF


CSIF es va posar en contacte la setmana passada amb el Secretari General d'Universitats per demanar-li que atenguin les diverses situacions que els predoctorals FPU estan patint com a conseqüčncia de l'estat d'alarma (persones que van marxar i van tornar sense arribar a complir el temps de l'estada; altres que van marxar i han decidit quedar-se sense garanties que es reconegui l'estada; uns últims que no es podran anar tot i tenir reconeguda l'oportunitat de l'estada).

El sindicat també va demanar una informaciķ clara i precisa que es publiqui a la pāgina web de l'Ministeri d'Universitats ja que s'estā generant molta confusiķ i incertesa entre els afectats.

Finalment, demanem mantenir els compromisos manifestats per la Secretaria General d'Universitats a CSIF abans de l'estat d'alarma:

  • La publicaciķ immediata d'una Convocatōria d'Ajudes que reculli el que estipula la comunicaciķ de l'2020.01.21.

  • Que es puguin justificar les estades a l'estranger des de l'1 de marį, data des de la qual tindran efectes econōmics i administratius.

La Secretaria General d'Universitats ens va indicar que per treure la convocatōria i per a regularitzar la situaciķ només falta l'OK de Hisenda a el calendari de convocatōries entre les que estā, en primer lloc, la de mobilitat.  

El Ministeri d'Universitats va difondre entre les universitats una circular informativa sobre estades de recerca i la crisi sanitāria. A el no estar penjada en el seu web, us adjuntem el link de la Universitat de Saragossa.


http://www.unizar.es/actualidad/vernoticia_ng.php?id=53609&idh=10545&pk_campaign=iunizar20200324&pk_source=iunizar-personalunizar&fbclid=IwAR1tS3WEhKEeGVFScAORW8rsa_Jtr6JPYxWpP3qN-lych5bfI2Em2UFVsXY

30 de marį de 2020

 

 

 

 

CSIF

CSIF. Sector d'Universitats de Catalunya.  csif@upc.edu   Visitants .