<< PDI Laboral
< Professors Associats

CSIF

CSIF ha demanat al Ministeri d'Universitats transparència i certesa per permetre l'avaluació del sexenni d'investigació de l'PDI laboral temporal.


S'ha generat confusió i incertesa a partir de certes informacions que donaven per fet que l'ANECA va permetre l'avaluació del sexenni d'investigació 2020 as PDI laboral temporal (professors ajudants doctors, professors associats, Investigador postdoctoral, etc.).

Es tractaria d'estendre -signant una Addenda- l'avaluació del sexenni d'investigació a categories laborals no contemplades fins ara en els convenis signats per l'ANECA-CNEAI i les universitats.

Davant la manca d'instruccions clares i per escrit, sorgeixen els dubtes i la confusió en l'ANECA, al Ministeri d'Universitats i des d'alguns rectorats adverteixen als possibles afectats que:

  • ANECA no s'ha posat en contacte per tal de signar les addendes necessàries;
  • es requereixen acords previs en cada universitat al voltant de les categories a contemplar; les meritacions de la percepció econòmica, els efectes en l'activitat docent, etc.
  • afecta els convenis col·lectius;
  • existeix escàs marge temporal fins a la data límit de presentació de sol·licituds.

Davant la confusió creada i considerant de justícia l'accés del PDI laboral temporal al sexenni d'investigació, des.de CSIF hem demanat avui mateix al Secretari General d'Universitats un aclariment urgent del tema per part de Ministeri d'Universitats i / o de l'ANECA que ofereixi veracitat i fiabilitat a l'PDI laboral temporal afectat. Ha de sorgir una resolució que deixi meridianament clar qui pot participar en aquesta convocatòria, com fer-ho i en quin termini.

CSIF pel reconeixement i cobrament del sexenni d'investigació i de quinquenni docent per al PDI laboral temporal26 de gener de 2021CSIF

CSIF. Sector d'Universitats de Catalunya.  csif@upc.edu   Visitants .