<< PDI Personal Docent i Investigador
< Sexenios

CSIF

  • Sobre el Sexenni de Recerca 2022.

  • Desencant i frustració amb la Mesa Sectorial d'Universitats


Sobre el Sexenni de Recerca 2022.

El 6 de febrer del 2023 finalitza el termini per sol·licitar a l'ANECA sexennis de recerca.

Des de CSIF aconsellem no esgotar el termini per evitar possibles “problemes” amb la sol·licitud en el moment de signar-la.

Et recordem que CSIF ha posat a la teva disposició una web per ajudar-te en el procés de sol·licitud que pots veure al següent enllaç >>

Aquí trobaràs tres vídeos-tutorials (aspectes generals de la convocatòria, com emplenar la sol·licitud i casos pràctics) i un apartat de “Preguntes Freqüents”.

Ens congratula comprovar que el nostre treball d'ajuda al Personal Docent i Investigador està donant fruits i tenint una molt bona acollida com ho demostren:

  • Prop de 18.000 visualitzacions web

  • Sobre 14.300 visualitzacions dels Tutorials

  • Al voltant de 2.220 hores de visualització

 

Desencant i frustració amb la Mesa Sectorial d'Universitats

Amb la voluntat de negociar l'Estatut del PDI, el 29 de juny del 2022 el Ministeri de Joan Subirats va constituir formalment la Mesa Sectorial d'Universitats. Ara, després de 7 mesos existint i després de diverses reunions, el Secretari General ens informa que Funció Pública ha indicat que no hi ha ancoratge legal perquè hi hagi la Mesa Sectorial d'Universitats.

 El que ha passat suposa per a CSIF una desconsideració i un menyspreu inadmissible de Funció Pública i del Ministeri d'Universitats cap al Personal Docent i Investigador de les Universitats Públiques.

Des de CSIF demanem donar legitimitat a un procés de negociació d'Estatut de PDI que hauria de sortir per consens, ja que regula condicions de treball.

No podem estar parlant i negociant condicions laborals i econòmiques del PDI en un escenari sense garanties i sense cobertura legal.

Rebeu una cordial salutació de la vostra Secció Sindical de CSIF.


31 de gener de 2023

CSIF

CSIF. Sector d'Universitats de Catalunya.  csif@upc.edu   Visitants .